Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

5.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 14 oz fresh button mushrooms
  • 4 tsp extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 10 ½ oz Swiss chard, white, stalks removed and roughly chopped
  • 1 yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 7 oz ricotta cheese
  • 14 oz canned diced tomatoes, no-added salt
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 2 oz water
  • 4 fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    oder 4 pre-cooked lasagna pasta sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • 2 oz grated mozzarella
  • fresh basil, leaves only, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1457.5 kJ / 347.5 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Fett
17.3 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Ballaststoffe
7.8 g
Natrium
355 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte