Sweet Potato and Zucchini Frittata
TM6 TM5

Sweet Potato and Zucchini Frittata

3.8 ( 79 Bewertungen )

Zutaten

  • ½ oz fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)
  • 3 ½ oz red onions quartered (approx. ½ med. onion)
  • 2 tbsp olive oil divided
  • 7 oz sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
  • 3 ½ oz zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
  • 3 ½ oz red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
  • 6 large eggs
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried chili flakes (optional)
  • 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
441.9 kcal / 1848.7 kJ
Eiweiß
27.2 g
Fett
29.3 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Natrium
824.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte