Geräte und Zubehör
Meat Skewers with Rice in Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portion
Zutaten
-
white wine50 g
-
streaky bacon12 slices
-
onion cut in pieces (4 cm)300 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)130 g
-
garlic cloves2
-
pork neck, cut in pieces (4 cm)pork belly meat slices cut in pieces (4 cm)450 g
-
green and red peppers cut in pieces (4 cm)170 g
-
oil for frying
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
honey15 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l)2
-
water850 g
-
sweet smoked paprika1 heaped tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh parsley chopped
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1221.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min