Haddock, Leek and Stilton Pies
TM6 TM5

Haddock, Leek and Stilton Pies

4.8 (34 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g whole milk
  • 200 g fish stock
  • ¼ bunch fresh thyme (approx. 5 g)
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 1 bay leaf
  • 500 g haddock fillets, skinned
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 200 g leeks, white part only, thinly sliced
  • 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp
  • 1 pinch ground black pepper, plus ⅛ tsp
  • 50 g plain flour
  • 80 g Stilton, crumbled
  • ¼ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 5 g), leaves only, roughly chopped
  • 200 g puff pastry, ready-rolled (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2930 kJ / 704 kcal
Eiweiß
38 g
Kohlenhydrate
31 g
Fett
47 g
gesättigte Fettsäuren
27 g
Natrium
1180 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte