Geräte und Zubehör
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
streaky bacon rindless (see tip)10 slices
-
sliced white bread torn in pieces85 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
celery cut in pieces (3 cm)35 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)1
-
sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces800 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1116 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
1603 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min