Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
TM6

Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

4.6 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g olive oil
  • 600 g pork meat pieces, sinew free, boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 150 g onions, cut in wedges
  • 200 g ripe tomatoes, cut in pieces
  • 20 - 30 g pickled jalapeño chillies, to taste
    oder 1 - 2 fresh chilli, deseeded, sliced, to taste
  • 120 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g green peppers, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g tinned black beans, drained
  • 30 g tomato purée
  • 100 g water
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 6 maize tortillas
  • 4 Tbsp coriander leaves
  • 100 g sour cream
  • 2 avocados
  • 1 lime, cut in wedges

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1875 kJ / 446 kcal
Eiweiß
29 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
23 g
Ballaststoffe
8.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte