Geräte und Zubehör
Zoodles with Broccoli Pesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder200 g
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher200 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
130.9 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1152 kJ /
274.3 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Slow Cooked Potatoes
45 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Fruity dream
10 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min