Geräte und Zubehör
Miso soup, Sake seafood with rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (optional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and debeardedclams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (optional) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
2015 kJ /
478 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Potato Buns
3 Std.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Keine Bewertungen
Steamed Whole Fish
45 Min
Sautéing Turkey Strips
Keine Bewertungen
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Baguettes
3 Std. 45 Min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 Std. 30 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min