Kompatible Versionen
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
oder 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
oder 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Shiitake mushroom sauce
45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Middle Eastern eggs
45 min
Black nougat
3h
Squid à la provençale
55min
Coffee granita
8h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Lentil and spinach soup
50min