Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
TM5 TM6

Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables

4.7 (3 Bewertung)

Zutaten

  • 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 50 g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
  • 200 g frozen chopped spinach, defrosted
  • 4 eggs
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 50 g onions, cut in halves
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 700 g ripe tomatoes, cut in pieces,
  • 6 - 8 fresh basil leaves
  • 500 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1654 kJ / 395 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Fett
26 g
Ballaststoffe
6.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 83 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte