
Kompatible Versionen
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
oder 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
oder 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
oder 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 1 egg
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots peeled, cut in slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (optional)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes cut in slices (5 mm)
- 160 g courgettes cut in slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes cut in slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1299 kcal / 5439 kJ
- Eiweiß
- 49 g
- Fett
- 59 g
- Kohlenhydrate
- 133 g
- Ballaststoffe
- 11.6 g