Geräte und Zubehör
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14 g
Brennwert
1506 kJ /
360 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Pasta
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Sambal Belacan
10 Min
Lemonade
5 Min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.