Geräte und Zubehör
Japanese Strawberry Shortcake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1635.9 kJ /
391 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
32.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Potato Buns
3 Std.
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30 Min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Korean Egg Bread
30 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Egg Tarts
50 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min