Brinjal (eggplant pickle)

Brinjal (eggplant pickle)

5.0 58 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
1010 g

Zutaten

  • fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)
    30 g
  • fresh long green chilli cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • ground turmeric
    2 tsp
  • ground ginger
    2 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • malt vinegar
    150 g
  • brown sugar
    110 g
  • cumin seeds
    1 ½ tsp
  • fenugreek seeds
    1 ½ tsp
  • vegetable oil or light olive oil
    130 g
  • sea salt
    1 tbsp
  • eggplant cut into pieces (1 cm)
    600 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1010 g

Natrium 9237.1 mg
Eiweiß 10.1 g
Brennwert 7423 kJ / 1767 kcal
Fett 136.4 g
Ballaststoffe 20.2 g
gesättigte Fettsäuren 16 g
Kohlenhydrate 126.3 g

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