Geräte und Zubehör
Gin and tonic sorbet with cucumber
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
6 portion
Zutaten
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
83.1 mg
Eiweiß
4.6 g
Brennwert
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
38.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beat the heat
23 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Brandy butter
10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Mayonnaise
5 Min
Café de Paris butter
25 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Dark Storm
10 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Frozen fruit sorbet
10 Min