
Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (optional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
raw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
138 kcal /
576 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
0.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken
25 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min