Geräte und Zubehör
Stir Fried Whole Fish
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2877 mg
Eiweiß
59 g
Brennwert
2466 kJ /
589 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix®️ Experience Menu
33 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Yee Mee
30 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Lemon Chicken
25 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chicken Porridge
35 Min