Geräte und Zubehör
Greek Style Pork Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
basmati rice250 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
onions quartered200 g
-
red peppers quartered200 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork fillet cut in strips (1 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
48.1 g
Brennwert
2420 kJ /
579 kcal
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Saffron Chicken Penne
30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Étouffée
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min