Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
TM31 TM5 TM6

Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce

4.1 (88 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
  • ½ lemon, thin peel
  • 35 g olive oil
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sweet paprika
  • 300 g carrots, cut in pieces
  • 150 g red pepper, cut in pieces
  • 1 tsp vegetable stock paste
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 200 g wild rice
  • 1000 g water
  • 100 g cream
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 20 g cornflour
  • 15 g fresh chives, snipped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2616 kJ / 625 kcal
Eiweiß
47.7 g
Kohlenhydrate
52 g
Fett
25.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte