Geräte und Zubehör
Spicy Beef with Red Peppers
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion halved50 g
-
fresh parsley cut in pieces4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
light brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
veal escalope, cut in pieces (3 cm)sirloin steaks cut in pieces (3 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
2616.7 mg
Eiweiß
104.6 g
Brennwert
6326.6 kJ /
1512.1 kcal
Fett
102.5 g
Ballaststoffe
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
33.2 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Seafood and Pork Stew
1 Std. 10 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Strawberries and Cream
20 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min