Geräte und Zubehör
Chicken with creamy vegetable sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
plain flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
1432 kJ /
342 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Keine Bewertungen
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min