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Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
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spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
770.2 kcal /
3222.4 kJ
Eiweiß
35.6 g
Fett
29.6 g
Kohlenhydrate
90.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Natrium
1701.4 mg
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