Geräte und Zubehör
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
juniper berries (optional)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
47 g
Brennwert
2467 kJ /
590 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steak au Poivre
20 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.