Geräte und Zubehör
Paris–Brest with praline cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 26 Std.
12 portions
Zutaten
Custard
-
milk400 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
egg yolks4
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
cornflour50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Choux pastry
-
water70 g
-
milk70 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour150 g
-
eggs 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash4
-
flaked almonds2 tbsp
Hazelnut praline paste
-
hazelnuts, without skin toasted220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
white vinegar50 g
Assembly
-
unsalted butter softened, cut into pieces100 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
97.5 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
2170.7 kJ /
518.8 kcal
Fett
35.2 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Tempered chocolate
40 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Lemon curd
20 Min
Coffee Candy
25 Min
Emmental Gougères
50 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
No-bake mango cheesecake
24 Std. 20 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min