Geräte und Zubehör
Patatas Bravas with Aioli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
329.8 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
1508 kJ /
360.7 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Around the World
15 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Korean Ramen with Tofu
50min
Mushroom Wellington
2h 20min
Maple-glazed Carrots
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min