
Geräte und Zubehör
All-in-one chicken congee
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
long grain rice or jasmine rice, rinsed well and drained180 g
-
sea salt1 tsp
-
sesame oil3 tsp
-
chicken breast150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper adjust to taste1 - 2 pinches
-
water1500 g
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
173.5 kcal /
725.7 kJ
Eiweiß
7.4 g
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
24.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
350 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min