Geräte und Zubehör
Ayam kapitan (chicken curry)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
777.4 mg
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
2052.9 kJ /
488.8 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoffe
9.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mee Goreng Mamak
15 Min
Masala Squid
25 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min