
Geräte und Zubehör
Black Bean and Avocado Wrap
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe avocados (approx. 2), cut in pieces300 g
-
lime juice20 g
-
flour tortillas4
-
red pepper small (approx. 120 g), thinly sliced1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
380.4 kcal /
1591.5 kJ
Eiweiß
9.6 g
Fett
20.1 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Ballaststoffe
11.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Natrium
718 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min