Mushroom Wellington
TM6 TM5 TM31

Mushroom Wellington

4.6 (5 Bewertungen)

Zutaten

Mushroom Wellington

  • 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
  • 4 portobello mushrooms
  • 600 g onions, quartered
  • 10 g fresh thyme leaves
  • 2 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 300 g fresh baby spinach
  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp dairy-free milk of choice
  • 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
  • 1 tsp maple syrup

Creamy Mushroom Gravy

  • 100 g shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
  • 1 tsp dried rosemary
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 250 g dairy-free cream

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2150.8 kJ / 514.1 kcal
Eiweiß
9.5 g
Kohlenhydrate
42.4 g
Fett
34.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Ballaststoffe
5.7 g
Natrium
1406.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte