
Geräte und Zubehör
Zalmvlecht
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optional) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
341.9 kcal /
1430.4 kJ
Eiweiß
13.7 g
Fett
16.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Natrium
535.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Hot dogs
35 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min