Geräte und Zubehör
Geroosterde aubergines
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min