Geräte und Zubehör
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Eiweiß
103.4 g
Brennwert
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Fett
233.7 g
Ballaststoffe
22.7 g
gesättigte Fettsäuren
133.8 g
Kohlenhydrate
153.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min