Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiweiß
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 21.9 g
- Ballaststoffe
- 9.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Waterzooi van kip
1h
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min