
Geräte und Zubehör
Chicken galantine with dill yoghurt
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
40 slices
Zutaten
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
vegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
34 kcal /
140 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
2 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Marinated peppers
55 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Ratatouille
40 Min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Easy apple pie
45 Min
Apricot yoghurt dip with curry
10 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Floating islands
40 Min