Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
TM6 TM5

Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

4.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Goat's cheese flans and leeks

  • butter for greasing
  • 40 g flour plus extra for dusting
  • 130 g milk
  • 140 g fresh goat's cheese
  • ½ tsp salt
  • 2 eggs separated
  • 500 g water
  • 300 g leeks white part only, cut in pieces (5 mm)
  • 50 g red peppers diced (1 cm)

Yoghurt sauce

  • 60 g fresh goat's cheese
  • 125 g plain yoghurt
  • 6 fresh chives chopped
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper adjust to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
260 kcal / 1089 kJ
Eiweiß
13 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
18 g
Ballaststoffe
2.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte