Geräte und Zubehör
Taart met peer en brie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2100.3 kJ /
502 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min