Geräte und Zubehör
Taart met peer en brie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2100.3 kJ /
502 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min