Geräte und Zubehör
Taart met peer en brie
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2100.3 kJ /
502 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pesto met basilicum
5 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Fruit ijs
5 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Dadel curry dip
5 Min