Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
TM6 TM5

Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)

3.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 200 g plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
  • 150 g iceberg lettuce thickest part of
    the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
    in feeder
  • 70 g onion halved
  • 130 g leek
  • 180 g mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
  • 80 g fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
  • 100 g carrot peeled, ends removed
  • 150 g Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder
  • ½ bunch fresh parsley cut in pieces
  • 150 g crème fraîche
  • 40 g olive oil
  • 50 g fresh baby spinach
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
  • 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
395.3 kcal / 1654.1 kJ
Eiweiß
13.4 g
Fett
22.6 g
Kohlenhydrate
36.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Natrium
812 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte