Geräte und Zubehör
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std.
6 portions
Zutaten
Spiced labne
-
natural yoghurt750 g
-
dukkah for coating150 g
Mint vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemons zest only, no white pith1 ½
-
lemon juice (approx. 1 lemon)45 - 60 g
-
fresh mint leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil90 g
-
raw sugar1 ½ tsp
Salad
-
water750 g
-
Kent pumpkin unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)675 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
pomegranate arils only1
-
rocket washed and patted dry180 g
-
pepita seeds to taste (optional)2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
302.2 mg
Eiweiß
16.6 g
Brennwert
2231.5 kJ /
531.2 kcal
Fett
36.9 g
Ballaststoffe
10.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
28.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 h
Sage and buckwheat stuffing balls
1 h 10 min
Cevapcici
50 min
Apple and cucumber relish
10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Rainbow bowl
1 h 20 min
Coriander pesto
5 min
Sunny gazpacho
25 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 h
Smashed pea and bean dip
30 min
Hommus dip
5 min