Geräte und Zubehör
Mexicaanse limoensoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
525 kJ /
125 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Boekweit met champignons
25 Min
Vastensoep
30 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min