Geräte und Zubehör
Mexicaanse limoensoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
525 kJ /
125 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Noten bolognese
35 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Vegetarische chili
35 Min
Roze roerei
15 Min