
Geräte und Zubehör
Mexicaanse limoensoep
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
125 kcal /
525 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
4 g
Ballaststoffe
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min