
Geräte und Zubehör
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
12 stuks
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
147.4 kcal /
616.5 kJ
Eiweiß
3.5 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
186.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije appel- en citroentaart
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min