Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1957 kJ / 483 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 31 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Gestoomde aardappelkroon
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Garnituur van courgette
30 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min