Geräte und Zubehör
Tarbot met salsasaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.8 g
Brennwert
2622 kJ /
627 kcal
Fett
37.3 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Japanse kip curry
55 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen