
Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
638 kcal /
2651 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
55 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Piña Colada sorbet
30 Min
Muntthee
25 Min
Citroencake
2 Std.
Advocaat
10 Min