Meatballs with tomato sauce

Meatballs with tomato sauce

4.3 3 Bewertung
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
2 portions

Zutaten

Meatballs
  • bread fresh or stale, cut in pieces
    20 g
  • milk
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • garlic clove (optional)
    1
  • beef mince
    200 g
  • egg
    1
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • oil for greasing
Tomato sauce
  • garlic clove
    1
  • onions cut in halves
    25 - 40 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • crushed tomatoes, canned
    400 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1222.9 mg
Eiweiß 25.2 g
Brennwert 1847.9 kJ / 441.7 kcal
Fett 28.6 g
Ballaststoffe 4.6 g
gesättigte Fettsäuren 9.5 g
Kohlenhydrate 22.8 g

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