
Kompatible Versionen
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
oder 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiweiß
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Spaghetti carbonara
40 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Cod with citrus butter
50 min