
Geräte und Zubehör
Meatballs with tomato sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (optional)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
359 kcal /
1507 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
2.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lasagne bolognese
2 h 30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Chicken garam masala
50 min
Chilli con carne
40 min
American-style pancakes
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage pie
1 h 15 min
Meatloaf
1 h 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Cod with citrus butter
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef goulash with bread dumplings
1 h 30 min