Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
TM6 TM5

Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime

5.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Avocado spread

  • 15 g fresh red chillies deseeded, cut in pieces
  • 50 g shallots
  • 10 g fresh coriander leaves only
  • 80 g lime juice
  • 1 tsp Tabasco ®
  • 1 tsp salt
  • 400 g ripe avocados flesh only and cut in pieces

Lime sauce

  • 10 g fresh lemongrass white part only
  • 10 g fresh red chillies
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 5 kaffir lime leaves deveined
  • 100 g shallots
  • 10 g fish sauce
  • 100 g lime juice
  • 60 g oyster sauce
  • 15 g toasted sesame oil
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 30 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 8 pieces Hokkaido scallops large-sized
  • 1 tsp coarse sea salt to garnish
  • 1 tsp freshly ground black pepper to garnish
  • 20 g crispy fried shallots to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
195 kcal / 818 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte