Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
TM6

Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice

4.2 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 1550 g water
  • 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g white jasmine rice
  • 200 g fresh mushrooms, cut in halves
  • 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 100 g peanut butter
  • 10 g sugar
  • 30 g soy sauce
  • ½ tsp ground black pepper
  • 10 g sesame oil
  • 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g roasted cashew nuts, salted

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3159.9 kJ / 755.2 kcal
Eiweiß
20.5 g
Kohlenhydrate
88.1 g
Fett
38.9 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Ballaststoffe
8.8 g
Natrium
762.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte