Geräte und Zubehör
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 29 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3255.6 mg
Eiweiß
55.4 g
Brennwert
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Fett
66.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
20.6 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort food in cast iron
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min