Grilled seafood charcuterie board
TM6 TM5 TM31

Grilled seafood charcuterie board

5.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Herb and chilli lemon butter

  • 3 sprigs fresh parsley leaves
  • 1 fresh red chilli sliced
  • 120 g unsalted butter cut into pieces
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 2 - 3 pinches sea salt

Pepper and almond sauce

  • 30 g blanched almonds
  • 200 g roasted red capsicums drained
  • 10 g apple cider vinegar
  • 20 g honey
  • 2 - 3 pinches sea salt

Basil and yoghurt dip

  • 4 - 5 sprigs fresh basil leaves only
  • 1 garlic clove
  • 150 - 200 g Greek-style natural yoghurt
  • 2 - 3 pinches sea salt

Grilling and assembly

  • 1 whole fish, gutted and cleaned
  • 200 - 300 g octopus tentacles
  • 400 - 500 g unpeeled, large raw prawn
  • 2 pinches sea salt plus extra to season
  • cherry tomatoes on the vine
  • 6 - 8 fresh scallops
  • extra virgin olive oil to serve
  • pickled capers to serve
  • baguette sliced, to serve
  • fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
620.8 kcal / 2597.3 kJ
Eiweiß
44.5 g
Fett
41.1 g
Kohlenhydrate
18.9 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Natrium
1274.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte