Geräte und Zubehör
Grilled seafood charcuterie board
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Herb and chilli lemon butter
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh red chilli sliced1
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Pepper and almond sauce
-
blanched almonds30 g
-
roasted red capsicums drained200 g
-
apple cider vinegar10 g
-
honey20 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Basil and yoghurt dip
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
garlic clove1
-
Greek-style natural yoghurt150 - 200 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Grilling and assembly
-
whole fish, gutted and cleaned1
-
octopus tentacles200 - 300 g
-
unpeeled, large raw prawn400 - 500 g
-
sea salt plus extra to season2 pinches
-
cherry tomatoes on the vine
-
fresh scallops6 - 8
-
extra virgin olive oil to serve
-
pickled capers to serve
-
baguette sliced, to serve
-
fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1274.6 mg
Eiweiß
44.5 g
Brennwert
2597.3 kJ /
620.8 kcal
Fett
41.1 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
18.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Soy Sauce Prawns
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Persimmon fruity dream
10 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min