Geräte und Zubehör
Horror punch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
10 glazen
Zutaten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
428 kJ /
102 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Yoghurtdressing
5 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Venkelsapje
10 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Bessenlikeur
30 Min