Geräte und Zubehör
Horror punch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
10 glazen
Zutaten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
428 kJ /
102 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.