Geräte und Zubehör
Horror punch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
10 glazen
Zutaten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
428 kJ /
102 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Mango mojito
15 Min
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min